Yamaha Aérox

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yamaha Aérox
Yamaha Aerox R50 Headlight.jpg
Informasi
ProdusenYamaha Indonesia Motor Manufacturing
Masa produksi1997 - kiwari
Bodi & rangka
KelasSkuter métik
Penyalur daya
Mesin/ÉnjinLiquid cooled 4 Stroke, SOHC, VVA (Variable Valve Actuation)
TransmisiCVT
Dimensi
Jarak sumbu roda1.350 mm
Panjang1.990 mm
Rubak700 mm
Tinggi1.125 mm

Yamaha Aérox nyaéta skuter pabrikan Yamaha anu geus diproduksi ti taun 1997.[1] Ieu Yamaha Aérox mimitina mah husus dipasarkeun pikeun nagara-nagara Éropa,[1] kalawan téhnologi 2-tak, kapasitasna 50cc, sarta mesinna anu sasilinder.[2] Sanajan kitu, ieu Yamaha Aérox geus nerapkeun sistem paniis cairan.[2] Di Indonésia, Aérox makalangan di pasar otomotif téh kira awal taun 2016.[3] Harita modél nu mimiti diproduksi nyaéta Aérox 125LC anu téhnologina geus 4-tak, ieu kaasup Aérox generasi katilu tina runtuyan generasi-generasi Aérox nu geus diproduksi ku Yamaha.[3] Saprak diluncurkeun éta Aérox 125LC langsung diresmikeun jadi paddock bike Yamaha Racing Team Indonesia,[4] padahal di Éropa mah ieu Yamaha Aérox geus diandel ti baheulana minangka paddock bike tim Yamaha MotoGP.[5]

Generasi munggaran[édit | édit sumber]

Generasi munggaran Yamaha Aérox nu miboga kode ngaran YQ50 jumeneng ti taun 1997 nepi ka taun 2013[6], kalawan saeutik parobahan mangsa taun 2003 jeung 2008, sarta kungsi aya sawatara modél husus anu rada béda.[7] Ieu skuter téh mibanda ukuran mesin 49 cc, anu mana jenis mesinna téh sasilinder kalawan masih kénéh sistem 2 tak.[8] Kacatetkeun yén ieu skuter métik Aérox generasi awal téh ngonsumsi béngsin 2,71 liter per 100 km,[9] jeung deuih mun dipinuhan mah éta téngkina téh bisa ngawadahan 7 liter bahan béngsin.[10]

Generasi kadua[édit | édit sumber]

Dina taun 2013 Yamaha tuluy ngaluarkeun Aérox kalawan desainna nu rombak sagemblengna. Dina Generasi kadua ieu skuter Aérox téh dibéré ngaran Aérox R 50 atawa NS50.[11] Lian ti Aérox R 50, Yamaha ngaluarkeun ogé Aérox R 50 Naked atawa NS50N.[12] Nu ngabedakeun antara Aérox R 50 jeung Aérox R 50 Naked téh nyaéta dina palebah setangna.[13] Ari Aérox R 50 mah setangna standar, sedengkeun Aérox R 50 naked mah setangna downhill.[13]

Bagian speedométer Aérox R 50 jeung Aérox R 50 Naked ngagunakeun anu digital nu kawilang anyar, sarta jokna leuwih badag sarta nonjol tinimbang generasi saméméhna mah.[13] Dina bagian mesin, boh Aérox R 50 boh Aérox R 50 Naked masih kénéh 50 cc kapasitasna, tegesna mah 49,2 cc.[11][12] Jenis mesinna ogé masih kénéh sasilinder kawas Aérox generasi munggaran.[11][12] Ngan dina jenis mesin dumasar pabakaranna, boh Aérox R 50 boh Aérox R 50 Naked geus nyayagakeun dua pilihan, nyaéta aya nu 2 tak, ogé aya nu 4 tak.[11][12] Satuluyna, lantaran lumakuna kontrol knalpot Euro-4, Yamaha Aérox kur nyayagakeun anu 4 tak hungkul kalawan ngaran Aérox 4 saprak modél kaluaran taun 2018.[14] Ku kituna Aerox Naked dianggeuskeun nu hartina ieu skuter Aérox kur sayaga anu setangna standaran hungkul.[15]

Generasi katilu[édit | édit sumber]

Motor Yamaha Aérox nu geus maké sistem paniis likuid sarta geus 4-tak jeung mesinna ogé geus dua silinder satuluyna diluncurkeun di Indonésia.[16] Diluncurkeunna ngagunakeun ngaran Aérox 125 LC, nu harita di bulan Januari taun 2016.[16] Ieu modél Yamaha Aérox 125 LC mangrupa modél anu ngahaja diproduksi ukur diajangkeun pasar Indonésia hungkul, sarta diklaim mangrupa konsép anu kawilang powerful na mangsa harita.[17] Lantaran tadi téa, dina ieu model Yamaha Aérox geus geus 4-tak sarta kapasitas mesinna geus 125cc.[17] Ogé geus nerapkeun sistem paniis likluid, pangpangna dikategorikeun powerful téh nyaéta daya maksimumna ieu Yamaha Aérox anu nepi kana 8,4kW (11,2PS) / 9000 rpm.[17] Mémangna ogé ieu Yamaha Aérox 125 LC téh mimiti dipasarkeunna di Indonésia kira awal bulan di taun 2016, ngan deudeuh teuing kur lumangsung 10 bulan.[18] Satuluyna mah produksi Yamaha Aérox 125 LC téh dieureunan, sabab geus aya panggantina nyaéta Yamaha Aérox 155.[18]

Generasi kaopat[édit | édit sumber]


Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b "Lahir 1997, Yamaha Aerox Ternyata Ada 4 Generasi". SINDOnews.com (dalam id-ID). Diakses tanggal 2020-01-14. 
  2. a b "Yamaha Aerox 50 Technical Specifications - Ultimate Specs". www.ultimatespecs.com. Diakses tanggal 2020-01-14. 
  3. a b "Yamaha Aerox 125 LC Akhirnya Diproduksi di Indonesia | Otomotif". Bisnis.com. Diakses tanggal 2020-01-14. 
  4. Liputan6.com. "Yamaha Racing Team Indonesia Perkenalkan Paddock Bike". liputan6.com (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2020-01-14. 
  5. Sports, Dorna. "Yamaha Motor Europe renews fleet of official MotoGP™ paddock scooters to Dorna Sports | MotoGP™". www.motogp.com. Diakses tanggal 2020-01-14. 
  6. "Yamaha Aerox Yq50 Owner'S Manual". www.manualslib.com. Diakses tanggal 2020-01-14. 
  7. "Yamaha Yq50 Aerox Sp55 Special Edition". suprememotos.com. Diakses tanggal 2020-01-14. 
  8. "2006 Yamaha YQ 50 Aerox R". bikez.com. Diakses tanggal 2020-03-01. 
  9. "Gasoline consumption: 2,71 l/100km - Yamaha, Aerox, YQ50". www.spritmonitor.de. Diakses tanggal 2020-03-01. 
  10. "Yamaha Aerox R 50 Technical Specifications - Ultimate Specs". www.ultimatespecs.com. Diakses tanggal 2020-03-01. 
  11. a b c d "2013 Yamaha Aerox R 50". bikez.com. Diakses tanggal 2020-03-01. 
  12. a b c d "2013 Yamaha Aerox R Naked 50". bikez.com. Diakses tanggal 2020-03-01. 
  13. a b c "Yamaha Aerox Naked 2016 - Features and Technical Specifications". www.yamaha-motor.eu. Diakses tanggal 2020-03-01. 
  14. Liputan6.com. "Knalpot SC Project Penuhi Standar Euro4". liputan6.com (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2020-03-01. 
  15. "Yamaha Aerox Naked 2014 - Features and Technical Specifications". www.yamaha-motor.eu. Diakses tanggal 2020-03-01. 
  16. a b Media, Kompas Cyber. "Yamaha Luncurkan "Skutik Balap" Aerox 125cc". KOMPAS.com (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2020-05-16. 
  17. a b c "Yamaha Aerox 125 LC Akhirnya Diproduksi di Indonesia | Otomotif". Bisnis.com. Diakses tanggal 2020-05-16. 
  18. a b Rahadiansyah, Rangga. "Ada Aerox 155, Aerox 125LC Disuntik Mati". detikoto (dalam id-ID). Diakses tanggal 2020-05-16.