Ban

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
ban

Ban nya éta karét beunang ngokolakeun di pabrik anu napel dina sakuriling gilinding, aya ban sapédah, ban mobil, ban délman, jeung réa-réa deui[1]. Ban jang kandaraan mangrupa komponén anu pangpentingna kusabab dina luhureun ban éta kandaraan bisa maju[2].Ban anu hadé miboga mangpaat jang nyieun rasa ngeunaheun nu maké mobil ogé kasalametanana[2]. Lamun ban aya dina kaayaan anu kurang hadé dina nyumponan fungsina, bisa ngabalukarkeun goréng kana kasalametan panumpang jeung supir anu aya dina éta kandaraan[2]. Kondisi ban anu aya dina kaayaan goréng ngabahayakeun ka pamaké kandaraan[2]. Misalna ban anu teu rata bisa ngabalukarkeun kandaraan jadi teu bisa diatur ku supir atawa lamun mobil bisa méngkol sorangan sanajan geus nincak erém[2]. Ban anu miboga fungsi hadé patali jeung sistem kemudi ogé peredam kejutatawa shockbreaker[2]. Lian ti jadi nu nahan ban dina as nya éta ball joint jeung leher, sarta tekanan angin dina ban[2].

Rupa-Rupa Ban[édit | sunting sumber]

Ban biasa dibagi jadi tilu rupa nya éta:[2].
1. Ban pikeun jalan standard[2].
2. Ban pikeun jalan nu pinuh ku leutak[2].
3. Ban pikeun jalan lempeng[2].

Kode Ban[édit | sunting sumber]

Dimensi ban biasana ditulis :[2].
205 / 55 /ZR16 [2].
Kateranganana nya éta:[2].
205:Legana telapak ban (mm)[2].
55:aspek ratio pikeun ukuran kandelna ban (%) tina legana telapak ban [2].
ZR:kode limit kecepatan[2].
16:diameter velg ( inch )[2].
Kode kecepatan:[2].
S<180 km/jam[2].
T<190 km/jam[2].
H<210 km/jam[2].
V<240 km/jam[2].
Z>240 km/jam[2].

Referensi[édit | sunting sumber]

  1. Danadibrata,R.A.2006.Kamus Basa Sunda.Bandung:Kiblat Kaca 58
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x Ban(diakses 16 November 2011)
Nulis.jpg