Pamaké:A2613

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Ahmad Fauzi
Wikipedia:Babel
id-3 Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.
su-2 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan panengah.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ar-1 هذا المستخدم يعرف مبادئ العربية.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
Téang Basa pamaké

A2613, Ahmad Fauzi lahir di Bandung, 26 Januari 2003, awalna lebet ti Wikipédia basa Indonésia tanggal 14 Juli 2015. Nimba élmu di SMP Negeri 1 Nagrég, kiwari simkuring kelas 8 (VIII). Simkuring resep kana naon-naon nu ngeunaan karéta api.

Allah1.png
Pamaké ieu nya éta saurang Muslim


Rotating earth (large).gif
Pamaké ieu resep kana Géografi
Does cat have a face? (2175260350).jpg Pamaké ieu resep kana ucing.
 Thomas Couture (attr) Schwestern.jpg 
Pamaké ieu nya éta Anak cikal

Rencana/proyék[édit | édit sumber]

Ieu daptar proyék nu simkuring digawéan, nya éta:

  • Ngalengkepkeun artikel karéta api anu aya di Jawa Barat, lamun tiasa nepi ka sa-Indonésia.
  • Ngalengkepkeun artikel stasion karéta api anu aya di Jawa Barat, lamun tiasa nepi ka sa-Indonésia.
  • Ngalengkepkeun artikel ngeunaan désa, kacamatan, kabupatén, jsb. di Jawa Barat, lamun tiasa nepi ka sa-Indonésia.
  • Narjamahkeun kaca citakan ti WBI ka WBS.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

BéntangWiki[édit | édit sumber]

Original Barnstar Train.png BéntangWiki Karéta Api
BéntangWiki Karéta Api dilélér ka para kontributor nu tas toh-tohan nuliskeun artikel dina topik karéta api. Wilujeng, Ahmad Fauzi. Sadérék kalintang getol nuliskeun artikel-artikel karéta api. Mugia tiasa teras sumanget nulis. Cag-- ilhamkang (sawala) 20 Désémber 2015 15.25 (UTC)
Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Wilujeng Ayi Ahmad Fauzi! sadérék parantos janten pinunjul tilu dina ieu sayembara. Kontribusi nu dihasilkeun nyaeta: 118 artikel pondok dina tema kareta api Indonesia, skor:81,61. Ku kituna, sadérék kéngéng hadiah 1 unit laptop. Mugia hadiah anu tos dikéngéngkeun tiasa janten motivasi kanggo teras aktif nulis di Wikipédia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.28 (UTC)