Pamaké:A2613

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Ahmad Fauzi
Wikipedia:Babel
id-3 Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.
su-2 Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan panengah.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ar-1 هذا المستخدم يعرف مبادئ العربية.
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
ko-1 이 사용자는 간단한국어를 말할 수 있습니다.
Téang Basa pamaké

A2613, Ahmad Fauzi lahir di Parijs van Java, 26 Januari 2003, awalna lebet ti Wikipédia basa Indonésia ping 14 Juli 2015, mung gaduh minat ngembangkeun wikipédia basa Sunda. Nimba élmu di SMA Negeri 1 Cicaléngka, kiwari simkuring kelas 10 (X). Simkuring resep kana naon-naon nu ngeunaan karéta api.

Allah1.png
Pamaké ieu nya éta saurang Muslim


Rotating earth (large).gif
Pamaké ieu resep kana Géografi
Does cat have a face? (2175260350).jpg Pamaké ieu resep kana ucing.
 Thomas Couture (attr) Schwestern.jpg 
Pamaké ieu nya éta Anak cikal

Rencana/proyék[édit | édit sumber]

Ieu daptar proyék nu simkuring digawéan, nya éta:

  • Ngalengkepkeun artikel karéta api anu aya di Jawa Barat, lamun tiasa nepi ka sa-Indonésia.
  • Ngalengkepkeun artikel stasion karéta api anu aya di Jawa Barat, lamun tiasa nepi ka sa-Indonésia.
  • Ngalengkepkeun artikel ngeunaan désa, kacamatan, kabupatén, jsb. di Jawa Barat, lamun tiasa nepi ka sa-Indonésia.
  • Narjamahkeun kaca citakan ti WBI ka WBS.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

BéntangWiki[édit | édit sumber]

Original Barnstar Train.png BéntangWiki Karéta Api
BéntangWiki Karéta Api dilélér ka para kontributor nu tas toh-tohan nuliskeun artikel dina topik karéta api. Wilujeng, Ahmad Fauzi. Sadérék kalintang getol nuliskeun artikel-artikel karéta api. Mugia tiasa teras sumanget nulis. Cag-- ilhamkang (sawala) 20 Désémber 2015 15.25 (UTC)
Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Wilujeng Ayi Ahmad Fauzi! sadérék parantos janten pinunjul tilu dina ieu sayembara. Kontribusi nu dihasilkeun nyaeta: 118 artikel pondok dina tema kareta api Indonesia, skor:81,61. Ku kituna, sadérék kéngéng hadiah 1 unit laptop. Mugia hadiah anu tos dikéngéngkeun tiasa janten motivasi kanggo teras aktif nulis di Wikipédia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.28 (UTC)