Pamaké:Ilham.nurwansah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ilham Nurwansah
Wikipédia
Admin mop.PNG Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
Logo nulis Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda" Panitia pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda"
Katerangan lian
Gumelar Cianjur
Profési Éditor buku

Sampurasun!
Simkuring Ilham Nurwansah urang Cianjur. Kungsi ilubiung jadi pamilon pasanggiri nulis Wikipedia Basa Sunda -Sundapedia 2011- dina akun husus:SU26Ilham. Kungsi dipeto jadi panata calagara proyék Wiki Sabanda (September 2014-Maret 2016).

Hanca

Hal nu jadi perhatian