Pamaké:Ilham.nurwansah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ilham Nurwansah
Admin mop.PNG Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
Logo nulis Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda" Panitia pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Wiki Sabanda"
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


Téang Basa pamaké
Katerangan lian
Gumelar Cianjur
Profési Wikipediawan

Sampurasun!
Simkuring Ilham Nurwansah urang Cianjur. Kungsi ilubiung jadi pamilon pasanggiri nulis Wikipedia Basa Sunda -Sundapedia 2011- dina akun husus:SU26Ilham. Kungsi dipeto jadi panata calagara proyék Wiki Sabanda (September 2014-Maret 2016).


Medar proyek-proyek Wikimedia edisi Basa Sunda dina Konferensi Wikimania 2019, Stockholm, Swedia.


Hanca

Hal nu jadi perhatian