Sumbangan tulisan ti Ilham.nurwansah

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paluruh kontribusiAmparkeunTilepkeun
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

12 Méi 2022

11 Méi 2022

  • 15.5411 Méi 2022 15.54 béda juj +14 m Pangeran MadraisNgarapihkeun éjahan, replaced: pangeran → pangéran (2), Pangeran → Pangéran (9), marentah → maréntah, manehna → manéhna (2), pendiri → nu ngadegkeun, eta, → éta,, replaced: mangrupakeun → mangrupa (2), using AWB ayeuna
  • 15.5311 Méi 2022 15.53 béda juj −1 m Agama Djawa Sunda→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: didirikeun → diadegkeun, marentah → maréntah, replaced: nyaeta → nyaéta, ka asup → kaasup, atanapi → atawa using AWB ayeuna
  • 15.5311 Méi 2022 15.53 béda juj −4 m William SoeryadjayaNgarapihkeun éjahan, replaced: manehna → manéhna (2), pedagang → padagang, sepuh → kolot (2), replaced: mangrupakeun → mangrupa (2), nyaeta → nyaéta, nganggo → maké , nami → ngaran using AWB ayeuna
  • 15.5211 Méi 2022 15.52 béda juj −1 m Tata soraNgarapihkeun éjahan, replaced: disebat → disebut using AWB ayeuna
  • 15.5211 Méi 2022 15.52 béda juj −10 m الزيارة (إسلام)→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: rupi-rupi → rupa-rupa, replaced: mangrupakeun → mangrupa, sareng → jeung (2), mangrupikeun → mangrupa, ageung → gedé, kalayan → kalawan using AWB ayeuna
  • 15.5211 Méi 2022 15.52 béda juj −22 m JarahNgarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, dimana → di mana (3), Festival → féstival, sareng → jeung (10), ngagaduhan → mibanda , dugi ka → nepi ka , atanapi → atawa (2), mangrupikeun using AWB ayeuna
  • 15.5111 Méi 2022 15.51 béda juj −13 m RoekiahNgarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa (3), nyaeta → nyaéta, sapertos → saperti using AWB ayeuna
  • 15.5111 Méi 2022 15.51 béda juj −5 m Mudik→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: sareng → jeung (2), waktos → waktu using AWB ayeuna
  • 15.5111 Méi 2022 15.51 béda juj −28 m Nuzulul Qur'anNgarapihkeun éjahan, replaced: nyéépkeun → méakkeun, parentah → paréntah, yuswa → umur (2), replaced: sareng → jeung (4), nampi → narima , waktos → waktu, parantos → geus, Teras → terus (4), sumpi using AWB ayeuna
  • 15.5111 Méi 2022 15.51 béda juj −1 m Takbiran→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: dihandap → di handap, replaced: tos → geus , kalayan → kalawan (3), janten → jadi, sadaya → sakabéh using AWB ayeuna
  • 15.5011 Méi 2022 15.50 béda juj −19 m KunutNgarapihkeun éjahan, replaced: Syekh → syékh, mangrupikeun → mangrupa, langkung → leuwih , janten → jadi using AWB ayeuna
  • 15.5011 Méi 2022 15.50 béda juj −4 m Buka puasaNgarapihkeun éjahan, replaced: kusabab → ku sabab (2), diantawis → di antara, tuang → dahar (3), replaced: disebat → disebut, sareng → jeung (8), tos → geus (7), kanggo → pikeun (2), waktos → wa using AWB ayeuna
  • 15.4811 Méi 2022 15.48 béda juj −11 m Maskoen SoemadiredjaNgarapihkeun éjahan, replaced: menangkeun → meunang, penghargaan → pangajén, manehna → manéhna (4), salama → salila, replaced: mangrupakeun → mangrupa (3), nyaeta → nyaéta (3), Didinya → di dinya, kanggo using AWB ayeuna

(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).