Ciarán Hinds

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ciarán Hinds
Ciarán Hinds, 2008
Gumelar9 Pébruari 1953 (1953-02-09) (yuswa 67)
Belfast, Irlandia Keler
PagawéanAktor
Taun aktip1976–ayeuna
MitraHélène Patarot (1987–ayeuna; 1 anak)

Ciarán Hinds (/ˈkɪərɔːn ˈhndz/ KEER-awn HYNDZ; gumelar di Belfast, Irlandia Keler, 9 Pébruari 1953; umur 67 taun) mangrupa aktor pilem asal Irlandia, sareng aktor panggung.[1][2][3][4]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg