Al-Baqi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al-Baqi اَلْبَاقِى Alloh SWT anu Maha Langgeng. Alloh anu mimiti aya, jeung anu akhir tetep aya. Teu aya anu bisa ngereunkeun yen Alloh teh aya, Alloh bakal aya salilana anu nembong keun yen Alloh teh langgeung.[1]

Dalil[édit | édit sumber]

Ngeunaan Al-Baqi ieu Alloh firmankeun dina QS. Ar-Rahman, ayat: 27.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "99 Asmaul Husna Arab, Latin, Arti, Keutamaan dan Khasiat". BersamaDakwah (dalam id-ID). Diakses tanggal 2019-02-09. 
  2. Azzaino, Zuardin (1988). Allah dalam Seri Axiomatika Ilmiah Ilahiah Asmaul Husna. Pustaka Al-Hidayah.