Cikeris, Bojong, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikeris
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanBojong
Pamaréntahan
 • Nami KuwuBp Dasep

Cikeris nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bojong, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg