Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Kaca ieu eusina daptar 349 kabupatén jeung 91 kota nu sumebar di 33 propinsi di Indonésia.

Sumatra[édit | édit sumber]

Nanggroe Acéh Darussalam[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Acéh Barat
  2. Kabupatén Acéh Barat Daya
  3. Kabupatén Acéh Besar
  4. Kabupatén Acéh Jaya
  5. Kabupatén Acéh Selatan
  6. Kabupatén Acéh Singkil
  7. Kabupatén Acéh Tamiang
  8. Kabupatén Acéh Tengah
  9. Kabupatén Acéh Tenggara
  10. Kabupatén Acéh Timur
  11. Kabupatén Acéh Utara
  12. Kabupatén Bener Meriah
  13. Kabupatén Bireuen
  14. Kabupatén Gayo Lues
  15. Kabupatén Nagan Raya
  16. Kabupatén Pidie
  17. Kabupatén Simeulue
  18. Kota Banda Aceh
  19. Kota Langsa
  20. Kota Lhokseumawe
  21. Kota Sabang


Sumatra Kalér[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Asahan
  2. Kabupatén Dairi
  3. Kabupatén Déli Serdang
  4. Kabupatén Humbang Hasundutan
  5. Kabupatén Karo
  6. Kabupatén Labuhan Batu
  7. Kabupatén Langkat
  8. Kabupatén Mandailing Natal
  9. Kabupatén Nias
  10. Kabupatén Nias Selatan
  11. Kabupatén Pakpak Bharat
  12. Kabupatén Samosir
  13. Kabupatén Serdang Bedagai
  14. Kabupatén Simalungun
  15. Kabupatén Tapanuli Selatan
  16. Kabupatén Tapanuli Tengah
  17. Kabupatén Tapanuli Utara
  18. Kabupatén Toba Samosir
  19. Kota Binjai
  20. Kota Médan
  21. Kota Padang Sidempuan
  22. Kota Pematangsiantar
  23. Kota Sibolga
  24. Kota Tanjung Balai
  25. Kota Tebing Tinggi


Bengkulu[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Bengkulu Selatan
  2. Kabupatén Bengkulu Utara
  3. Kabupatén Kaur
  4. Kabupatén Kepahiang
  5. Kabupatén Lebong
  6. Kabupatén Muko-Muko
  7. Kabupatén Rejang Lebong
  8. Kabupatén Seluma
  9. Kota Bengkulu


Jambi[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Batang Hari
  2. Kabupatén Bungo
  3. Kabupatén Kerinci
  4. Kabupatén Merangin
  5. Kabupatén Muaro Jambi
  6. Kabupatén Sarolangun
  7. Kabupatén Tanjung Jabung Timur
  8. Kabupatén Tanjung Jabung Barat
  9. Kabupatén Tebo
  10. Kota Jambi


Riau[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Bengkalis
  2. Kabupatén Indragiri Hilir
  3. Kabupatén Indragiri Hulu
  4. Kabupatén Kampar
  5. Kabupatén Kuantan Singingi
  6. Kabupatén Pelalawan
  7. Kabupatén Rokan Hulu
  8. Kabupatén Rokan Hilir
  9. Kabupatén Siak
  10. Kota Dumai
  11. Kota Pekanbaru


Sumatra Kulon[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Agam
  2. Kabupatén Dharmasraya
  3. Kabupatén Limapuluh Koto
  4. Kabupatén Kapuloan Mentawai
  5. Kabupatén Padang Pariaman
  6. Kabupatén Pasaman
  7. Kabupatén Pasaman Barat
  8. Kabupatén Pesisir Selatan
  9. Kabupatén Sawahlunto Sijunjung
  10. Kabupatén Solok
  11. Kabupatén Solok Selatan
  12. Kabupatén Tanah Datar
  13. Kota Bukittinggi
  14. Kota Padang
  15. Kota Padangpanjang
  16. Kota Pariaman
  17. Kota Payakumbuh
  18. Kota Sawahlunto
  19. Kota Solok


Sumatra Kidul[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Banyuasin
  2. Kabupatén Lahat
  3. Kabupatén Muara Enim
  4. Kabupatén Musi Banyuasin
  5. Kabupatén Musi Rawas
  6. Kabupatén Ogan Ilir
  7. Kabupatén Ogan Komering Ilir
  8. Kabupatén Ogan Komering Ulu
  9. Kabupatén Ogan Komering Ulu Timur
  10. Kabupatén Ogan Komering Ulu Selatan
  11. Kota Lubuklinggau
  12. Kota Pagar Alam
  13. Kota Palembang
  14. Kota Prabumulih


Lampung[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Lampung Utara.png
Kabupatén Lampung Kalér Kotabumi
Lokasi Lampung Kabupaten Lampung Utara.svg
2
Lambang Kabupaten Lampung Selatan.png
Kabupatén Lampung Kidul Kalianda
Peta Lokasi Kabupaten Lampung Selatan.svg
3
Lambang Kabupaten Lampung Barat.jpg
Kabupatén Lampung Kulon Liwa
Lokasi Lampung Kabupaten Lampung Barat.svg
4
Lambang Kabupaten Lampung Tengah.png
Kabupaten Lampung Tengah Gunung Sugih
Lokasi Lampung Kabupaten Lampung Tengah.svg
5
Lambang Kabupaten Lampung Timur.png
Kabupatén Lampung Wétan Sukadana
Lokasi Lampung Kabupaten Lampung Timur.svg
6
Lambang Kabupaten Mesuji.png
Kabupatén Mesuji Mesuji
Lokasi Lampung Kabupaten Mesuji.svg
7
Lambang Kabupaten Pesawaran.png
Kabupatén Pesawaran Gedong Tataan
Lokasi Lampung Kabupaten Pesawaran.svg
8
Lambang Kabupaten Pesisir Barat.png
Kabupatén Pesisir Kulon Krui
Lokasi Lampung Kabupaten Pesisir Barat.svg
9
Lambang Kabupaten Pringsewu.png
Kabupatén Pringséwu Pringséwu
Lokasi Lampung Kabupaten Pringsewu.svg
10
Lambang Kabupaten Tanggamus.png
Kabupatén Tanggamus Kota Agung Pusat
Lokasi Lampung Kabupaten Tanggamus.svg
11
Lambang Kabupaten Tulang Bawang.gif
Kabupatén Tulang Bawang Menggala
Lokasi Lampung Kabupaten Tulang Bawang.svg
12
Lambang Kabupaten Tulang Bawang Barat.png
Kabupatén Tulang Bawang Kulon Panaragan Jaya
Lokasi Lampung Kabupaten Tulang Bawang Barat.svg
13
Lambang Kabupaten Way Kanan.png
Kabupatén Way Kanan Blambangan Umpu
Lokasi Lampung Kabupaten Way Kanan.svg
14
Lambang Kota Bandar Lampung.jpg
Kota Bandar Lampung -
Peta Lokasi Kota Bandarlampung.svg
15
Lambang Kota Metro.jpeg
Kota Métro -
Peta Lokasi Kota Metro.svg


Kapuloan Bangka Belitung[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Bangka.png
Kabupatén Bangka Sungailiat
Lokasi Babel Kabupaten Bangka.svg
2
Lambang Kabupaten Bangka Selatan.png
Kabupatén Bangka Kidul Toboali
Lokasi Babel Kabupaten Bangka Selatan.svg
3
Lambang Kabupaten Bangka Barat.jpg
Kabupatén Bangka Kulon Mentok
Lokasi Babel Kabupaten Bangka Barat.svg
4
Lambang Kabupaten Bangka Tengah.png
Kabupatén Bangka Tengah Koba
Lokasi Babel Kabupaten Bangka Tengah.svg
5
Lambang Kabupaten Belitung.png
Kabupatén Belitung Tanjung Pandan
Lokasi Babel Kabupaten Belitung.svg
6
Lambang Kabupaten Belitung Timur.jpeg
Kabupatén Belitung Wétan Manggar
Lokasi Babel Kabupaten Belitung Timur.svg
7
Lambang Kota Pangkal Pinang.png
Kota Pangkal Pinang -
Lokasi Babel Kota Pangkal Pinang.svg


Kapuloan Riau[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Bintan.png
Kabupatén Bintan Bandar Seri Bentan
Locator Bintan Regency.png
2
Lambang Kabupaten Kepulauan Anambas.jpg
Kabupatén Kapuloan Anambas Terempa
Locator Anambas Islands Regency.png
3
Lambang Kabupaten Karimun.gif
Kabupatén Karimun Tanjung Balai Karimun
Locator Karimun Regency.png
4
Lambang Kabupaten Lingga.png
Kabupatén Lingga Daik
Locator Lingga Regency.png
5
Lambang Kabupaten Natuna.png
Kabupatén Natuna Ranai
Locator Natuna Regency.png
6
Lambang Kota Batam.png
Kota Batam -
Locator Batam City.png
7
Lambang Kota Tanjung Pinang.png
Kota Tanjung Pinang -
Locator Tanjungpinang City.png


Jawa[édit | édit sumber]

Banten[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Coat of arms of Lebak.png
Kabupatén Lebak Rangkasbitung
Locator kabupaten lebak.png
2
Logo Pandeglang.gif
Kabupatén Pandéglang Pandéglang
Locator kabupaten pandeglang.png
3
Logo kabupaten serang.png
Kabupatén Sérang Baros
Locator Kabupaten Serang.png
4
Logo kabupaten tangerang.jpg
Kabupaten Tangerang Ciruas
Locator kabupaten tangerang.png
5
Lambang Kota Cilegon.png
Kota Cilegon -
Locator kota cilegon.png
6
Lambang Kota Serang.jpg
Kota Sérang -
Locator Kota Serang.png
7
Lambang Kota Tangerang.png
Kota Tangerang -
Locator Kota Tangerang.png
8
Lambang Kota Tangerang Selatan.svg
Kota Tangerang Kidul -
Locator Kota Tangerang Selatan.png


Jawa Kulon[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Bandung, Jawa Barat, Indonesia.svg
Kabupatén Bandung Soréang
Map of West Java highlighting Bandung Regency.svg
2
Kab Bandung Barat.svg
Kabupatén Bandung Kulon Ngamprah
Map of West Java highlighting West Bandung Regency.svg
3
Logo Kabupaten Bekasi.jpg
Kabupatén Bekasi Cikarang
Map of West Java highlighting Bekasi Regency.svg
4
Lambang bogor.jpg
Kabupatén Bogor Cibinong
Map of West Java highlighting Bogor Regency.svg
5
Lambang Kabupaten Ciamis.png
Kabupatén Ciamis Ciamis
Map of West Java highlighting Ciamis Regency.svg
6
Lambang Kabupaten Cianjur.gif
Kabupatén Cianjur Cianjur
Map of West Java highlighting Cianjur Regency.svg
7
Lambang Kabupaten Cirebon.gif
Kabupatén Cirebon Sumber
Map of West Java highlighting Cirebon Regency.svg
8
Lambang Kabupaten Garut.gif
Kabupatén Garut Garut
Map of West Java highlighting Garut Regency.svg
9
Lambang Kabupaten Indramayu.png
Kabupatén Indramayu Indramayu
Map of West Java highlighting Indramayu Regency.svg
10
Reynan-Karawang-emblem.jpg
Kabupatén Karawang Karawang
Map of West Java highlighting Karawang Regency.svg
11
Logo Kabupaten kuningan.jpg
Kabupatén Kuningan Kuningan
Map of West Java highlighting Kuningan Regency.svg
12
Lambang Kabupaten Majalengka.jpeg
Kabupatén Majalengka Majalengka
Map of West Java highlighting Majalengka Regency.svg
13
Lambang Kabupaten Pangandaran.jpg
Kabupatén Pangandaran Parigi
Map of West Java highlighting Pangandaran Regency.svg
14
Lambang Kabupaten Purwakarta.jpg
Kabupatén Purwakarta Purwakarta
Map of West Java highlighting Purwakarta Regency.svg
15
Lambang Kabupaten Subang.jpeg
Kabupatén Subang Subang
Map of West Java highlighting Subang Regency.svg
16
Lambang Kab Sukabumi.svg
Kabupatén Sukabumi Pelabuhanratu
Map of West Java highlighting Sukabumi Regency.svg
17
Lambang Kabupaten Sumedang.gif
Kabupatén Sumedang Sumedang
Map of West Java highlighting Sumedang Regency.svg
18
Tasikmalaya Regency Seal.png
Kabupatén Tasikmalaya Singaparna
Map of West Java highlighting Tasikmalaya Regency.svg
19
Lambang Kota Bandung.svg
Kota Bandung -
Map of West Java highlighting Bandung City.svg
20
Logo kota banjar.jpg
Kota Banjar -
Map of West Java highlighting Banjar City.svg
21
Coat of arms of Bekasi.png
Kota Bekasi -
Map of West Java highlighting Bekasi City.svg
22
Bogor coa.png
Kota Bogor -
Map of West Java highlighting Bogor City.svg
23
Kota Cimahi.svg
Kota Cimahi
Map of West Java highlighting Cimahi City.svg
24
Lambang Kota Cirebon.gif
Kota Cirebon -
Map of West Java highlighting Cirebon City.svg
25
Lambang Kota Depok.png
Kota Depok
Map of West Java highlighting Depok City.svg
26
Lambang Kota Sukabumi.png
Kota Sukabumi -
Map of West Java highlighting Sukabumi City.svg
27
Lambang Kota Tasikmalaya.jpeg
Kota Tasikmalaya -
Map of West Java highlighting Tasikmalaya City.svg


Jakarta[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu.webp
Kabupatén Administrasi Kapuloan Seribu Pulo Pramuka
Peta Banten Utara.png
2
Lambang Kota Administrasi Jakarta Utara.png
Kota Administrasi Jakarta Kalér -
Jakarta utara.png
3
Seal of South Jakarta.png
Kota Administrasi Jakarta Kidul -
Jakarta selatan.png
4
Seal of West Jakarta.jpg
Kota Administrasi Jakarta Kulon -
Jakarta barat.png
5
Seal of Central Jakarta.jpg
Kota Administrasi Jakarta Pusat -
Jakarta pusat.png
6
Lambang Kota Jakarta Timur.png
Kota Administrasi Jakarta Wétan -
Jakarta timur.png


Jawa Tengah[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Banjarnegara.gif
Kabupatén Banjarnegara Banjarnegara
Locator kabupaten banjarnegara.gif
2
Lambang Kabupaten Banyumas.png
Kabupatén Banyumas Purwokerto
Locator kabupaten banyumas.gif
3
Lambang Kabupaten Batang.png
Kabupatén Batang Batang
Locator kabupaten batang.gif
4
Lambang Kabupaten Blora.gif
Kabupatén Blora Blora
Locator kabupaten blora.gif
5
Lambang Kabupaten Boyolali.jpeg
Kabupatén Boyolali Boyolali
Locator kabupaten boyolali.gif
6
Lambang Kabupaten Brebes.gif
Kabupatén Brebes Brebes
Locator kabupaten brebes.gif
7
Lambang kabupaten cilacap.jpg
Kabupatén Cilacap Cilacap
Locator kabupaten cilacap.gif
8
Lambang Kabupaten Demak.png
Kabupatén Demak Demak
Locator kabupaten demak.gif
9
Lambang Grobogan.png
Kabupatén Grobogan Purwodadi
Locator kabupaten grobogan.gif
10
Logo Pemkab Jepara.jpg
Kabupatén Jepara Jepara
Locator kabupaten jepara.gif
11
Lambang Kabupaten Karanganyar.png
Kabupatén Karanganyar Karanganyar
Locator kabupaten karanganyar.png
12
Lambang Kabupaten Kebumen.jpg
Kabupatén Kebumén Kebumén
Locator kabupaten kebumen.png
13
Lambang Kabupaten Kendal.png
Kabupatén Kendal Kendal
Locator kabupaten kendal.png
14
LOGO KABUPATEN KLATEN.png
Kabupatén Klatén Klatén
Locator Kabupaten Klaten.gif
15
Lambang Kabupaten Kudus.png
Kabupatén Kudus Kudus
Locator kabupaten kudus.png
16
Lambang Kabupaten Magelang.jpg
Kabupatén Magelang Mungkid
Locator kabupaten magelang.png
17
Lambang Kabupaten Pati.png
Kabupatén Pati Pati
Locator kabupaten pati.png
18
Lambang Kabupaten Pekalongan.JPG
Kabupatén Pekalongan Kajén
Locator kabupaten pekalongan.png
19
Logo Kabupaten Pemalang.png
Kabupatén Pemalang Pemalang
Locator kabupaten pemalang.png
20
Lambang Kabupaten Purbalingga.png
Kabupatén Purbalingga Purbalingga
Locator kabupaten purbalingga.png
21
Lambang Kabupaten Purworejo.png
Kabupatén Purworejo Purworejo
Locator kabupaten purworejo.png
22
Lambang Kabupaten Rembang.webp
Kabupatén Rembang Rembang
Locator kabupaten rembang.png
23
Lambang Kabupaten Semarang.webp
Kabupatén Semarang Ungaran
Locator kabupaten semarang.png
24
Lambang Kabupaten Sragen.tif
Kabupatén Sragén Sragén
Locator kabupaten sragen.png
25
Lambang Kabupaten Sukoharjo.tif
Kabupatén Sukoharjo Sukoharjo
Locator Kabupaten Sukoharjo.png
26
Shield of Tegal Regency.svg
Kabupatén Tegal Slawi
Locator kabupaten tegal.png
27
Lambang Kabupaten Temanggung.png
Kabupatén Temanggung Temanggung
Locator kabupaten temanggung.png
28
Seal of wonogiri.png
Kabupatén Wonogiri Wonogiri
Locator kabupaten wonogiri.png
29
Lambang Kabupaten Wonosobo.webp
Kabupatén Wonosobo Wonosobo
Locator kabupaten wonosobo.png
30
Lambang Kota Magelang.jpg
Kota Magelang -
Locator kota magelang.gif
31
Surakarta coa.png
Kota Surakarta -
Locator kota surakarta.PNG
32
Lambang Kota Salatiga.png
Kota Salatiga -
Locator kota salatiga.gif
33
Lambang Kota Semarang.png
Kota Semarang -
Locator kota semarang.png
34
Lambang Kota Pekalongan.png
Kota Pekalongan - centet
35
Shield of the city of Tegal.svg
Kota Tegal -
Locator kota tegal.gif


Jawa Wétan[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Bangkalan
  2. Kabupatén Banyuwangi
  3. Kabupatén Blitar
  4. Kabupatén Bojonegoro
  5. Kabupatén Bondowoso
  6. Kabupatén Gresik
  7. Kabupatén Jember
  8. Kabupatén Jombang
  9. Kabupatén Kediri
  10. Kabupatén Lamongan
  11. Kabupatén Lumajang
  12. Kabupatén Madiun
  13. Kabupatén Magetan
  14. Kabupatén Malang
  15. Kabupatén Mojokerto
  16. Kabupatén Nganjuk
  17. Kabupatén Ngawi
  18. Kabupatén Pacitan
  19. Kabupatén Pamekasan
  20. Kabupatén Pasuruan
  21. Kabupatén Ponorogo
  22. Kabupatén Probolinggo
  23. Kabupatén Sampang
  24. Kabupatén Sidoarjo
  25. Kabupatén Situbondo
  26. Kabupatén Sumenep
  27. Kabupatén Trenggalék
  28. Kabupatén Tuban
  29. Kabupatén Tulungagung
  30. Kota Batu
  31. Kota Blitar
  32. Kota Kediri
  33. Kota Madiun
  34. Kota Malang
  35. Kota Mojokerto
  36. Kota Pasuruan
  37. Kota Probolinggo
  38. Kota Surabaya


Daérah Istiméwa Yogyakarta[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Bantul.jpg
Kabupatén Bantul Bantul
Lokasi DIY Kabupaten Bantul.svg
2
Logo Kabupaten GunungKidul.jpg
Kabupatén Gunung Kidul Wonosari
Lokasi DIY Kabupaten Gunungkidul.svg
3
Kulonprogo Seal.svg
Kabupatén Kulon Progo Wates
Lokasi DIY Kabupaten Kulonprogo.svg
4
Lambang Kabupaten Sleman.png
Kabupatén Sléman Sléman
Lokasi DIY Kabupaten Sleman.svg
5
Seal of the City of Yogyakarta.svg
Kota Yogyakarta -
Lokasi DIY Kota Yogyakarta.svg


Kapuloan Sunda Alit[édit | édit sumber]

Bali[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Badung.png
Kabupatén Badung Mangupura
Location Badung Regency.png
2
Lambang Kab Bangli.png
Kabupatén Bangli Bangli
Location Bangli Regency.png
3
Lambang Kabupaten Buleleng.png
Kabupatén Buleleng Singaraja
Location Buleleng Regency.png
4
Lambang Kab Gianyar.png
Kabupatén Gianyar Gianyar
Location Gianyar Regency.png
5
Lambang Kab Jembrana.png
Kabupatén Jembrana Negara
Location Jembrana Regency.png
6
Lambang Kabupaten Klungkung.png
Kabupatén Klungkung Semarapura
Location Klungkung Regency.png
7
Lambang Kabupaten Karangasem.png
Kabupatén Karangasem Amlapura
Locator Karangasem Regency.png
8
Lambang Kabupaten Tabanan.png
Kabupatén Tabanan Tabanan
Location Tabanan Regency.png
9
Lambang Denpasar City.png
Kota Dénpasar -
Location Denpasar.png


Nusa Tenggara Kulon[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Bima
  2. Kabupatén Dompu
  3. Kabupatén Lombok Barat
  4. Kabupatén Lombok Tengah
  5. Kabupatén Lombok Timur
  6. Kabupatén Sumbawa
  7. Kabupatén Sumbawa Barat
  8. Kota Mataram
  9. Kota Bima

Nusa Tenggara Wétan[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Alor
  2. Kabupatén Belu
  3. Kabupatén Ende
  4. Kabupatén Flores Timur
  5. Kabupatén Kupang
  6. Kabupatén Lembata
  7. Kabupatén Manggarai
  8. Kabupatén Manggarai Barat
  9. Kabupatén Ngada
  10. Kabupatén Rote Ndao
  11. Kabupatén Sikka
  12. Kabupatén Sumba Barat
  13. Kabupatén Sumba Timur
  14. Kabupatén Timor Tengah Selatan
  15. Kabupatén Timor Tengah Utara
  16. Kota Kupang

Kalimantan[édit | édit sumber]

Kalimantan Kalér[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Bulungan.png
Kabupatén Bulungan Kota Tanjung Sélor
Lokasi Kalimantan Utara Kabupaten Bulungan.svg
2
Lambang Kabupaten Malinau.jpeg
Kabupatén Malinau Malimau
Lokasi Kalimantan Utara Kabupaten Malinau.svg
3
Lambang Kabupaten Nunukan.gif
Kabupatén Nunukan Nunukan
Lokasi Kalimantan Utara Kabupaten Nunukan.svg
4
Lambang Kabupaten Tana Tidung.jpg
Kabupatén Tana Tidung Tideng Palé
Lokasi Kalimantan Utara Kabupaten Tana Tidung.svg
5
Lambang Kota Tarakan.gif
Kota Tarakan -
Tarakan (Indonesia) location.svg

Kalimantan Kidul[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Balangan
  2. Kabupatén Banjar
  3. Kabupatén Barito Kuala
  4. Kabupatén Hulu Sungai Selatan
  5. Kabupatén Hulu Sungai Tengah
  6. Kabupatén Hulu Sungai Utara
  7. Kabupatén Kotabaru
  8. Kabupatén Tanah Laut
  9. Kabupatén Tabalong
  10. Kabupatén Tanah Bumbu
  11. Kabupatén Tapin
  12. Kota Banjarbaru
  13. Kota Banjarmasin


Kalimantan Kulon[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Bengkayang.webp
Kabupatén Bengkayang Bengkayang
Bengkayang.svg
2
Lambang Kabupaten Kapuas Hulu.jpg
Kabupatén Kapuas Hulu Putussibau
KapuasHulu.svg
3
Lambang Kabupaten Kayong Utara.jpg
Kabupatén Kayong Kalér Sukadana
4
Lambang Kabupaten Ketapang.jpeg
Kabupatén Ketapang Ketapang
Ketapang.svg
5
Lambang Kabupaten Kubu Raya.png
Kabupatén Kubu Raya Sungai Raya
6
Lambang Kabupaten Landak.png
Kabupatén Landak Ngabang
Landak.svg
7
Lambang Kabupaten Melawi.png
Kabupatén Melawi Nanga Pinoh
Melawi.svg
8
Lambang Kabupaten Mempawah.tif
Kabupatén Mempawah Mempawah
Pontianak Kabupaten.svg
9
Lambang Kabupaten Sambas.jpeg
Kabupatén Sambas Sambas
Sambas.svg
10
Lambang Kabupaten Sanggau.tif
Kabupatén Sanggau Sanggau
Sanggau.svg
11
Lambang Kabupaten Sekadau.jpg
Kabupatén Sekadau Sekadau
Sekadau.svg
12
Lambang Kabupaten Sintang.png
Kabupatén Sintang Sintang
Sintang.svg
13
Seal of Pontianak.svg
Kota Pontianak -
14
Lambang KotaSingkawang.png
Kota Singkawang -


Kalimantan Tengah[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Barito Selatan
  2. Kabupatén Barito Timur
  3. Kabupatén Barito Utara
  4. Kabupatén Gunung Mas
  5. Kabupatén Kapuas
  6. Kabupatén Katingan
  7. Kabupatén Kotawaringin Barat
  8. Kabupatén Kotawaringin Timur
  9. Kabupatén Lamandau
  10. Kabupatén Murung Raya
  11. Kabupatén Pulang Pisau
  12. Kabupatén Sukamara
  13. Kabupatén Seruyan
  14. Kota Palangka Raya


Kalimantan Wétan[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Berau
  2. Kabupatén Bulungan
  3. Kabupatén Kutai Barat
  4. Kabupatén Kutai Kartanegara
  5. Kabupatén Kutai Timur
  6. Kabupatén Malinau
  7. Kabupatén Nunukan
  8. Kabupatén Pasir
  9. Kabupatén Penajam Paser Utara
  10. Kota Balikpapan
  11. Kota Bontang
  12. Kota Samarinda
  13. Kota Tarakan


Sulawesi[édit | édit sumber]

Gorontalo[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Boalemo.jpg
Kabupatén Boalemo Tilamuta
Lokasi Gorontalo Kabupaten Boalemo.svg
2
Logo Kabupaten Bone Bolango.jpg
Kabupatén Boné Bolango Suwawa
Lokasi Gorontalo Kabupaten Bone Bolango.svg
3
Lambang Kabupaten Gorontalo.jpg
Kabupatén Gorontalo Limboto
Lokasi Gorontalo Kabupaten Gorontalo.svg
4
Kabupaten Gorontalo Utara.jpg
Kabupatén Gorontalo Kalér Kwandang
Lokasi Gorontalo Kabupaten Gorontalo Utara.svg
5
Logo kabupaten pohuwato.jpg
Kabupatén Pohuwato Marisa
Lokasi Gorontalo Kabupaten Pohuwato.svg
6
LOGO KOTA GORONTALO.png
Kota Gorontalo -
Lokasi Gorontalo Kota Gorontalo.svg


Sulawesi Kidul[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Bantaeng
  2. Kabupatén Barru
  3. Kabupatén Bone
  4. Kabupatén Bulukumba
  5. Kabupatén Enrekang
  6. Kabupatén Gowa
  7. Kabupatén Jeneponto
  8. Kabupatén Luwu
  9. Kabupatén Luwu Timur
  10. Kabupatén Luwu Utara
  11. Kabupatén Maros
  12. Kabupatén Pangkajene Kapuloan
  13. Kabupatén Pinrang
  14. Kabupatén Selayar
  15. Kabupatén Sinjai
  16. Kabupatén Sidenreng Rappang
  17. Kabupatén Soppeng
  18. Kabupatén Takalar
  19. Kabupatén Tana Toraja
  20. Kabupatén Wajo
  21. Kota Makassar
  22. Kota Palopo
  23. Kota Pare-Pare

Sulawesi Kidul Wétan[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Bombana.png
Kabupatén Bombana Rumbia
Lokasi Sulawesi Tenggara Kabupaten Bombana.svg
2
Lambang Kabupaten Buton.png
Kabupatén Buton Pasarwajo
Lokasi Sulawesi Tenggara Kabupaten Buton.svg
3
Coat of arms of Buton utara.jpg
Kabupatén Buton Kalér Buranga
Lokasi Sulawesi Tenggara Kabupaten Buton Utara.svg
4
Lambang Kabupaten Buton Selatan.png
Kabupatén Buton Kidul Batauga
5
Lambang Kabupaten Buton Tengah.tif
Kabupatén Buton Tengah Labungkari
6
Lambang Kabupaten Kolaka.png
Kabupatén Kolaka Kolaka
Lokasi Sulawesi Tenggara Kabupaten Kolaka.svg
7
Lambang Kabupaten Kolaka Utara.png
Kabupatén Kolaka Kalér Lasusua
Lokasi Sulawesi Tenggara Kabupaten Kolaka Utara.svg
8
Lambang Kabupaten Kolaka Timur.jpeg
Kabupatén Kolaka Wétan Tirawuta
9
Lambang Kabupaten Konawe.png
Kabupatén Konawé Unaaha
Lokasi Sulawesi Tenggara Kabupaten Konawe.svg
10
Logo konawe utara.jpg
Kabupatén Konawé Kalér Wanggudu
Lokasi Sulawesi Tenggara Kabupaten Konawe Utara.svg
11
Lambang Kabupaten Konawe Kepulauan.png
Kabupatén Konawé Kapuloan Langara
12
Lambang Kabupaten Konawe Selatan.png
Kabupatén Konawé Kidul Andolo
Lokasi Sulawesi Tenggara Kabupaten Konawe Selatan.svg
13
Lambang Kabupaten Muna.png
Kabupatén Muna Raha
Lokasi Sulawesi Tenggara Kabupaten Muna.svg
14
Lambang Kabupaten Muna Barat.png
Kabupatén Muna Kulon Sawerigadi
15
Lambang Kabupaten Wakatobi.png
Kabupatén Wakatobi Wangiwangi
Lokasi Sulawesi Tenggara Kabupaten Wakatobi.svg
16
Lambang Kota Bau-Bau.png
Kota Baubau -
Lokasi Sulawesi Tenggara Kota Bau-Bau.svg
17
Lambang Kota Kendari.png
Kota Kendari -
Lokasi Sulawesi Tenggara Kota Kendari.svg


Sulawesi Tengah[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Banggai
  2. Kabupatén Banggai Laut
  3. Kabupatén Banggai Kapuloan
  4. Kabupatén Buol
  5. Kabupatén Donggala
  6. Kabupatén Morowali
  7. Kabupatén Parigi Moutong
  8. Kabupatén Poso
  9. Kabupatén Tojo Una-Una
  10. Kabupatén Toli-Toli
  11. Kota Palu


Sulawesi Kalér[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Bolaang Mongondow
  2. Kabupatén Kapuloan Sangihe
  3. Kabupatén Kapuloan Talaud
  4. Kabupatén Minahasa
  5. Kabupatén Minahasa Selatan
  6. Kabupatén Minahasa Utara
  7. Kota Bitung
  8. Kota Manado
  9. Kota Tomohon


Sulawesi Kulon[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Majene.png
Kabupatén Majené Majené
Lokasi Sulawesi Barat Kabupaten Majene.svg
2
Lambang Kabupaten Mamasa.jpg
Kabupatén Mamasa Mamasa
Lokasi Babel Kabupaten Bangka Selatan.svg
3
Lambang Kabupaten Mamuju.jpg
Kabupatén Mamuju Mamuju
Lokasi Sulawesi Barat Kabupaten Mamuju.svg
4
Lambang Kabupaten Mamuju Utara.jpg
Kabupatén Mamuju Lor Pasangkayu
Lokasi Sulawesi Barat Kabupaten Mamuju Utara.svg
5
Lambang Kabupaten Mamuju Tengah.png
Kabupatén Mamuju Tengah Tobadak
6
Lambang Kabupaten Polewali Mandar.png
Kabupatén Poléwali Mandar Poléwali
Lokasi Sulawesi Barat Kabupaten Polewali Mandar.svg


Maluku[édit | édit sumber]

Maluku[édit | édit sumber]

No Lambang Daérah Nami Puseur Dayeuh Peta Lokasi
1
Lambang Kabupaten Buru.jpeg
Kabupatén Buru Namléa
Kabupaten Buru.PNG
2
Lambang Kabupaten Buru Selatan.png
Kabupatén Buru Kidul Namrolé
Kabupaten Buru Selatan.PNG
3
Lambang Kabupaten Kepulauan Aru.jpg
Kabupatén Kapuloan Aru Dobo
Kabupaten Kepulauan Aru.PNG
4
Lambang Kabupaten Maluku Barat Daya.png
Kabupatén Maluku Barat Daya Tiakur
Kabupaten Maluku Barat Daya.PNG
5
Lambang Kabupaten Maluku Tengah.png
Kabupatén Maluku Tengah Masohi
Kabupaten Maluku Tengah.PNG
6
Lambang Kabupaten Maluku Tenggara.gif
Kabupatén Maluku Tenggara Langgur
Kabupaten Maluku Tenggara.PNG
7
Lambang Kabupaten Maluku Tenggara Barat.jpg
Kabupatén Maluku Tenggara Kulon Saumlaki
Kabupaten Maluku Tenggara Barat.PNG
8
Lambang Kabupaten Seram Bagian Barat.gif
Kabupatén Seram Bagéan Kulon Piru
Kabupaten Seram Bagian Barat.PNG
9
Lambang Kabupaten Seram Bagian Timur.png
Kabupatén Seram Bagéan Wétan Bula
Kabupaten Seram Bagian Timur.PNG
10
Lambang Ambon.png
Kota Ambon -
Kota Ambon (Maluku).PNG
11
Lambang Kota Tual.png
Kota Tual -
Kota Tual.PNG


Maluku Kalér[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Halmahéra Barat
  2. Kabupatén Halmahéra Selatan
  3. Kabupatén Halmahéra Tengah
  4. Kabupatén Halmahéra Timur
  5. Kabupatén Halmahéra Utara
  6. Kabupatén Kapuloan Sula
  7. Kota Ternaté
  8. Kota Tidoré


Irian[édit | édit sumber]

Papua Kulon[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Fak-fak
  2. Kabupatén Kaimana
  3. Kabupatén Manokwari
  4. Kabupatén Raja Ampat
  5. Kabupatén Sorong
  6. Kabupatén Sorong Selatan
  7. Kabupatén Teluk Bintuni
  8. Kabupatén Teluk Wondama
  9. Kota Sorong

Papua[édit | édit sumber]

  1. Kabupatén Asmat
  2. Kabupatén Biak Numfor
  3. Kabupatén Boven Digoel
  4. Kabupatén Jayapura
  5. Kabupatén Jayawijaya
  6. Kabupatén Kéérom
  7. Kabupatén Mappi
  8. Kabupatén Merauké
  9. Kabupatén Mimika
  10. Kabupatén Nabiré
  11. Kabupatén Paniai
  12. Kabupatén Pegunungan Bintang
  13. Kabupatén Puncak Jaya
  14. Kabupatén Sarmi
  15. Kabupatén Supiori
  16. Kabupatén Tolikara
  17. Kabupatén Waropén
  18. Kabupatén Yahukimo
  19. Kabupatén Yapén Waropén
  20. Kota Jayapura


Tempo Ogé[édit | édit sumber]