Kabupatén Pekalongan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Pekalongan
Lambang Kabupaten Pekalongan.JPG

Lambang Kabupatén Pekalongan
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten pekalongan.png

Peta lokasi Kabupatén Pekalongan
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Kajén
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa ---
DAU Rp. ---

Ramatloka: [---]

Kabupatén Pekalongan mangrupa salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Kajen.

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 
Kabupatén Pekalongan, Jawa Tengah
Lambang Kabupaten Pekalongan.JPG

Kacamatan: Bojong | Buaran | Doro | Kajén | Kandangserang | Karanganyar | Karangdadap | Kedungwuni | Kesesi | Lebakbarang | Paninggaran | Petungkriono | Siwalan | Sragi | Talun | Tirto | Wiradésa | Wonokerto | Wonopringgo