Dana Alokasi Umum

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Dana Alokasi Umum nyaéta sajumlah dana nu dialokasikeun keur unggal daérah di Indonésia unggal taunna minangka dana pangwangunan. Jumlah Dana Alokasi Umum unggal taun ditangtukeun dumasar Kaputusan Présidén.

Dana Alokasi Umum ngawengku:

  1. Dana Alokasi Umum keur Daérah Propinsi
  2. Dana Alokasi Umum keur Daérah Kabupaten/Kota

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg