Kabupatén Wonosobo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Wonosobo
Lambang Kabupaten Wonosobo.webp

Lambang Kabupatén Wonosobo
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten wonosobo.png

Peta lokasi Kabupatén Wonosobo
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Wonosobo
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa ---
DAU Rp. ---

Ramatloka: http://www.wonosobo.go.id

Kabupatén Wonosobo mangrupa salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Wonosobo. Puseur pamaréntahannana di Kota Wonosobo.

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Wonosobo, Jawa Tengah

Lambang Kabupaten Wonosobo.webp

Kacamatan: Garung | Kalibawang | Kalikajar | Kaliwiro | Kejajar | Kepil | Kertek | Leksono | Mojotengah | Sapuran | Selomerto | Sukoharjo | Wadaslintang | Watumalang | Wonosobo