Kabupatén Sukoharjo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kabupatén Sukoharjo
Lambang Kabupaten Sukoharjo.tif

Lambang Kabupatén Sukoharjo
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator Kabupaten Sukoharjo.png

Peta lokasi Kabupatén Sukoharjo
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Sukoharjo
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa ---
DAU Rp. ---

Ramatloka: http://www.sukoharjo.go.id

Kabupatén Sukoharjo mangrupa salasahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Sukoharjo. Puseur pamaréntahannana di Kota Sukoharjo.

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Sukoharjo, Jawa Tengah

Lambang Kabupaten Sukoharjo.tif

Kacamatan: Baki | Bendosari | Bulu | Gatak | Grogol | Kartasura | Mojolaban | Nguter | Polokarto | Sukoharjo | Tawangsari | Weru