Kabupatén Semarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Semarang
Lambang Kabupaten Semarang.webp

Lambang Kabupatén Semarang
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten semarang.png

Peta lokasi Kabupatén Semarang
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Ungaran
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa ---
DAU Rp. ---

Ramatloka: http://www.kabsemarang.go.id

Kabupatén Semarang mangrupa salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Ungaran. Puseur pamaréntahannana di Kota Ungaran.

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 
Kabupatén Semarang
Lambang Kabupatén Semarang

Kacamatan: Ambarawa | Banyubiru | Bancak | Bawén | Bergas | Bringin | Getasan | Jambu | Kaliwungu | Pabelan | Pringapus | Susukan | Suruh | Sumowono | Tengaran | Tuntang | Ungaran Barat | Ungaran Timur |

Tempo ogé: Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia