Kabupatén Sragén

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kabupatén Sragén
Lambang Kabupaten Sragen.tif

Lambang Kabupatén Sragén
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten sragen.png

Peta lokasi Kabupatén Sragén
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Sragén
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa ---
DAU Rp. ---

Ramatloka: http://www.sragen.go.id

Kabupatén Sragén mangrupa salasahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Sragén. Puseur pamaréntahannana di Kota Sragén.

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Sragén, Jawa Tengah

Lambang Kabupaten Sragen.tif

Kacamatan: Gemolong | Gesi | Gondang | Jenar | Kalijambé | Karangmalang | Kedawung | Masaran | Miri | Mondokan | Ngrampal | Plupuh | Sambirejo | Sambungmacan | Sidoharjo | Sragén | Sukodono | Sumberlawang | Tangen | Tanon