Kabupatén Rembang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Rembang
Lambang Kabupaten Rembang.webp

Lambang Kabupatén Rembang
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten rembang.png

Peta lokasi Kabupatén Rembang
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Rembang
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
14
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
' ---
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0295
DAU Rp. ---

Ramatloka: http://www.rembang.go.id

Kabupatén Rembang mangrupa salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Rembang. Puseur pamaréntahannana di Kota Rembang.

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Rembang, Jawa Tengah

Lambang Kabupaten Rembang.webp

Kacamatan: Bulu | Gunem | Kaliori | Kragan | Lasem | Pamotan | Pancur | Rembang | Salé | Sarang | Sedan | Sluke | Sulang | Sumber