Gambar:Lambang Kabupaten Sukoharjo.tif

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(1.971 × 2.586 piksel, ukuran koropak: 775 KB, tipeu MIME: image/tiff)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
English: Coat of arms of Sukoharjo Regency
Titimangsa
Sumber Karya sorangan
Pangarang OktaRama2010
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Saya, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini berlisensi di bawah lisensi Creative Commons Atribusi 3.0 Tanpa Adaptasi
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).

GNU head Widi dipaparinkeun pikeun nyalin, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah ieu dokumén dina payung GNU Free Documentation License, Vérsi 1.2 atawa saluhureunana anu medal ti Free Software Foundation; tanpa Invariant Sections, tanpa Front-Cover Texts, jeung tanpa Back-Cover Texts. Salinan lisénsina diselapkeun dina bab GNU Free Documentation License.
Anjeun bisa milih lisénsi nu cocog.
Versi lainnya
Converted to SVG.svg
This coat of arms image could be recreated using vector graphics as an SVG file. This has several advantages; see Commons:Media for cleanup for more information. If an SVG form of this image is available, please upload it and afterwards replace this template with {{vector version available|new image name}}. It is recommended to name the SVG file "Lambang Kabupaten Sukoharjo.svg" - then the template Vector version available (or Vva) does not need the new image name parameter.
TIF genesis
Scribus logo.svg
This coat of arms was created with Scribus by OktaRama2010.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari12 Pébruari 2018 10.52'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 12 Pébruari 2018 10.521.971 × 2.586 (775 KB)OktaRama2010{{Convert to SVG|coat of arms}} {{Information |description={{en|1=Coat of arms of Sukoharjo Regency}} |date=2017-12-25 |source={{own}} |author={{Created with Scribus|{{U|OktaRama2010}}}} |permission={{self|cc-by-3.0|GFDL}} |o...

Pamakéan berkas sajagat

Métadata