Kota Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Kota Jakarta Timur)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jakarta Wétan nyaéta hiji kota di beulah wétan Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di beulah kaléreun Jakarta Wétan wawatesan jeung Jaka

rta Utara, di beulah wétan jeung Bekasi, di beulah kidul jeung Dépok sarta di beulah kulonna jeung Jakarta Selatan jeung Jakarta Pusat. Lega wilayahna 187,73 km².

Kacamatan di Jakarta Wétan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]