Kota Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Dépok)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kota Dépok
Sunda transkripsi
 • Basa Sundaᮊᮧᮒ ᮓᮦᮕᮧᮊ᮪
Gambar:Depokcitypictures.jpg
Lambang Kota Dépok
Lambang
Ngaran jujuluk: 
basa Indonésia: Kota Belimbing
Basa Inggris: Starfruit City
basa Indonésia: Kota Petir
Basa Inggris: Lightning Town
Lokasi di Jawa Kulon
Lokasi di Jawa Kulon
Kota Dépok is located in Jawa
Kota Dépok
Kota Dépok
Lokasi di Jawa jeung Indonésia
Kota Dépok is located in Indonésia
Kota Dépok
Kota Dépok
Kota Dépok (Indonésia)
Koordinat: 6°23′38″S 106°49′21″E / 6.3940°S 106.8225°E / -6.3940; 106.8225Koordinat: 6°23′38″S 106°49′21″E / 6.3940°S 106.8225°E / -6.3940; 106.8225
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Kulon
Pamaréntahan
 • BadanPamaréntah Daérah Kota Dépok
 • WalikotaIdris Abdul Shomad
 • Wakil WalikotaImam Budi Hartono
Lega
 • Total200,29 km2 (7,733 sq mi)
Luhurna
50–140 m (164–459 ft)
Pangluhurna
140 m (459 ft)
Panghandapna
50 m (164 ft)
Pangeusi
 (2021)
 • Total2,462,215
 • Réngking8th
 • Kapadetan120/km2 (320/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode pos
164xx, 165xx
Kode aréa021 jeung 0251
Ramatlokadepok.go.id

Kota Dépok (basa Indonésia: Kota Depok, Basa Sunda: ᮊᮧᮒ ᮓᮦᮕᮧᮊ᮪) nyaéta hiji kota di Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Kota ieu aya di kiduleun Jakarta, nyaéta antara Jakarta jeung Bogor. Dépok baheulana mangrupakeun kacamatan di wilayah Kabupatén Bogor, nu saterusna meunangkeun status kota dina 27 April 1999.

Walikota[édit | édit sumber]

Universitas[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Media lokal[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan