Kota Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Dépok)
Kota Dépok
Sunda transkripsi
 • Basa Sundaᮊᮧᮒ ᮓᮦᮕᮧᮊ᮪
Depok Skyline.jpg
Lambang Kota Dépok
Lambang
Ngaran jujuluk: 
basa Indonésia: Kota Belimbing
Basa Inggris: Starfruit City
basa Indonésia: Kota Petir
Basa Inggris: Lightning Town
Lokasi di Jawa Kulon
Lokasi di Jawa Kulon
Kota Dépok is located in Jawa
Kota Dépok
Kota Dépok
Lokasi di Jawa jeung Indonésia
Kota Dépok is located in Indonésia
Kota Dépok
Kota Dépok
Kota Dépok (Indonésia)
Koordinat: 6°23′38″S 106°49′21″E / 6.3940°S 106.8225°E / -6.3940; 106.8225Koordinat: 6°23′38″S 106°49′21″E / 6.3940°S 106.8225°E / -6.3940; 106.8225
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Kulon
Pamaréntahan
 • BadanPamaréntah Daérah Kota Dépok
 • WalikotaIdris Abdul Shomad
 • Wakil WalikotaImam Budi Hartono
Lega
 • Total200,29 km2 (7,733 sq mi)
Luhurna
50–140 m (164–459 ft)
Pangluhurna
140 m (459 ft)
Panghandapna
50 m (164 ft)
Pangeusi
 (2021)
 • Total2,462,215
 • Réngking8th
 • Kapadetan120/km2 (320/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode pos
164xx, 165xx
Kode aréa021 jeung 0251
Ramatlokadepok.go.id

Kota Dépok (basa Indonésia: Kota Depok, Basa Sunda: ᮊᮧᮒ ᮓᮦᮕᮧᮊ᮪) nyaéta hiji kota di Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Kota ieu aya di kiduleun Jakarta, nyaéta antara Jakarta jeung Bogor. Dépok baheulana mangrupa kacamatan di wilayah Kabupatén Bogor, nu saterusna meunangkeun status kota dina 27 April 1999.

Walikota[édit | édit sumber]

Universitas[édit | édit sumber]

Madrasah Tsanawiyah[édit | édit sumber]

Di Kota Dépok waé, pikeun Madrasah Tsanawiyah (MTs) aya sakitar 72 sakola[1] diantarana:

  • MTSN Kota Depok (MTsN Kota Depok)[2]
  • MTSS AL AMANAH
  • MTSS AL AWWABIN
  • MTSS AL FALAH
  • MTSS AL HAMIDIYAH
  • MTSS AL HIDAYAH C.A.
  • MTSS AL HIDAYAH CIKUMPA
  • MTSS AL HIDAYAH CINANGKA
  • MTSS AL HIDAYAH RAWA DENOK
  • MTSS AL HIDAYAH SUKATANI
  • MTSS AL HUSNA
  • MTSS AL IKHLAS
  • MTSS AL ISLAMIYAH AMZ
  • MTSS AL ITTIHAD
  • MTSS AL JAMHURIYAH
  • MTSS AL JIHAD
  • MTSS AL KARIMIYAH
  • MTSS AL MUAWANAH
  • MTSS AL MUHAJIRIN
  • MTSS AL MUKHLISIN
  • MTSS AL-HIDAYAH ARCO
  • MTSS AL-KAUTSAR
  • MTSS AL-NAHDLAH
  • MTSS AL-WUTSQO
  • MTSS AN NUR
  • MTSS AN-NIZHOMIYAH
  • MTSS ARRAHMANIYAH
  • MTSS ARRIDHO
  • MTSS ASSAADATAIN
  • MTSS DAARU SAFA
  • MTSS DARRUL HIMMAH
  • MTSS DARUL ARQOM
  • MTSS DARUL HIKMAH
  • MTSS DARUL MUTTAQIN
  • MTSS DARUR ROJA
  • MTSS DARUSSALAM CLK
  • MTSS DARUSSALAM KBY
  • MTSS DARUT TAFSIR AL HUSAINI
  • MTSS FATAHILLAH
  • MTSS HAYATUL ILMI
  • MTSS HIDAYATUL UMAM
  • MTSS HIMMATUL ALIYAH
  • MTSS IBNU NAFIS
  • MTSS INTERNASIONAL TECHNO NATURA
  • MTSS IRSYADUL ATHFAL
  • MTSS ISLAMIYAH KEDAUNG
  • MTSS ISLAMIYAH SAWANGAN
  • MTSS ITTIHAADUL UMAM
  • MTSS MADANIYAH
  • MTSS MIFTAAHUL HUDAA
  • MTSS MUAWANATUL ISLAMIYAH
  • MTSS MUHAMMADIYAH 1
  • MTSS NASYATULKHAIR
  • MTSS NUR AL ZAHRAH
  • MTSS NURUL AMANAH
  • MTSS NURUL FALAH AREMAN
  • MTSS NURUL FALAH KEBAYUNAN
  • MTSS NURUL HUDA ASYURIYAH
  • MTSS NURUL HUDA RUMBUT
  • MTSS NURUL ISLAM
  • MTSS QOTRUN NADA
  • MTSS SA ULUMUL QURAN
  • MTSS SALAFIYAH
  • MTSS SALAFIYAH SAFI`IYYAH
  • MTSS SIROJUL ATHFAL
  • MTSS TARBIYATUSSHIBYAN
  • MTSS UNWANUL KHAIRIYAH
  • MTs Yapima
  • MTSS YAPINA
  • MTSS YPPD
  • MTSSAL MUROZZA
  • MTSS YASMINE


Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "72 Madrasah Tsanawiyah di Kota depok". www.infodepok.my.id (dalam Indonesian). Diakses tanggal 08 Januari 2023. 
  2. http://www.mtsnkotadepok.sch.id/

Media lokal[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan