Zona wanci

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Zona wanci dunya

Zona wanci atawa zona wayah ngabagi dunya atawa bumi ieu jadi 24 wewengkon wayah anu béda, luyu lokasi wewengkon kasebut. Wayah universal anu jadi standar nyaéta wayah GMT, wayah anu aya di Greenwich, Inggris. Zona wanci biasana dibandingkeun jeung wayah GMT ieu.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]