Terminal Lebak Bulus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Terminal Beus Lebak Bulus nyaéta terminal beus di kalurahan Lebak Bulus, Jakarta Selatan. Ieu terminal mangrupa terminal kelas B.

Terminal Beus Lebak Bulus kabagi jadi dua, nyaéta keur ngaladénan panumpang keur tujuan jero kota katut luar kota. Ieu terminal jadi terminal awal jeung ahir, ogé jadi terminal nu kaliwatan ku sababaraha rute. Ti mimiti 6 Januari 2014, ruteu AKAP eureun oprasi.

Ieu terminal pagigir-gigir jeung Stadion Lebak Bulus. Citakan:Terminal Beus di Jakarta


Citakan:Transportasi-stub