Lebak Bulus, Cilandak, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Lebak Bulus
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Selatan
KacamatanCilandak

Lebak Bulus nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cilandak, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg