Kalideres, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kalideres
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi DKI Jakarta
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Kalideres nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Di handap ieu nyaéta patempatan nu jadi sarana pangrojong transportasi di Kalideres, di antarana:

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kota Jakarta Barat, DKI Jakarta

Kacamatan: Cengkaréng | Grogol Petamburan | Kalideres | Kebon Jeruk | Kembangan | Palmérah | Taman Sari | Tambora



Nuvola filesystems folder home.png