Kalideres, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Kalideres, Jakarta Barat)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalideres
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
Lega30,23 Kilométer pasagi
Pangeusi459.243 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.73.06
Désa/kalurahan-

Kalideres nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Di handap ieu nyaéta patempatan nu jadi sarana pangrojong transportasi di Kalideres, di antarana:

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]