Penjaringan, Jakarta Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Penjaringan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kalér
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.72.01
Désa/kalurahan-

Penjaringan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kalér, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.