Lompat ke isi

Kalideres, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalideres
Peta
Peta lokasi Kacamatan Kalideres
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
Lega30,23 kilométer pasagi
Pangeusi459.243 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan14.514 jiwa/km²
Kode Kemendagri31.73.06
Désa/kalurahan5 kalurahan

Kalideres nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.[1][2] Kacamatan ieu mangrupa wewengkon anu rawan banjir.[perlu cutatan]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Wates wilayah[édit | édit sumber]

Kacamatan Kalideres wawatesan jeung:

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Di handap ieu nyaéta patempatan nu jadi sarana pangrojong transportasi di Kalideres, di antarana:

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Peraturan Menteri Dalam Negeri Nomor 137 Tahun 2017 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan". Kementerian Dalam Negeri Republik Indonesia. Diarsipkan dari versi asli tanggal 29 Desember 2018. Diakses tanggal 3 Oktober 2019. 
  2. "Peraturan Menteri Dalam Negeri Nomor 72 Tahun 2019 tentang Perubahan atas Permendagri nomor 137 Tahun 2017 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan". Kementerian Dalam Negeri Republik Indonesia. Diarsipkan dari versi asli (PDF) tanggal 25 Oktober 2019. Diakses tanggal 15 Januari 2020.  [tumbu nonaktif]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan