Cileungsi, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cileungsi
Kacamatan
Lawang sakéténg Taman Buah Mekarsari
Lawang sakéténg Taman Buah Mekarsari
Cileungsi is located in Kabupatén Bogor
Cileungsi
Cileungsi
Cileungsi is located in Jawa
Cileungsi
Cileungsi
Cileungsi is located in Indonésia
Cileungsi
Cileungsi
Lokasi di Kabupatén Bogor, Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°24′9.59″S 106°58′48.19″E / 6.4026639°S 106.9800528°E / -6.4026639; 106.9800528Koordinat: 6°24′9.59″S 106°58′48.19″E / 6.4026639°S 106.9800528°E / -6.4026639; 106.9800528
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Aréa
 • Total 75 km2 (29 sq mi)
Populasi
 • Total 261.549
 • Dénsitas 3.5/km2 (9.0/sq mi)
Zona wanci WIB (UTC+7)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 12
Ramatloka kecamatancileungsi.bogorkab.go.id

Cileungsi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wisata[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |




Nuvola filesystems folder home.png