Kabupatén Ngawi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kabupatén Ngawi
Lambang Kabupaten Ngawi.jpg

Lambang Kabupatén Ngawi
Locator kabupaten ngawi.png

Peta lokasi Kabupatén Ngawi
Motto Ramah
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Ngawi
Lega Wilayah 1.245,70 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
879.193
705,78 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
19
217
Dasar hukum
Tanggal
Bupati Ir. H.Budi Sulistyono
Kode area telepon 0351
DAU Rp. 896.052.870.000.- (2013)

Situs web resmi: www.ngawikab.go.id

Kabupatén Ngawi, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Ngawi.

Flag of Indonesia.svg