Ngamprah, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngamprah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
Lega36,01 Kilométer pasagi
Pangeusi176.735 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.17.06
Désa/kalurahan-

Ngamprah nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Citakan:Ngamprah, Bandung Kulon