Kabupatén Wajo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Wajo

Kabupaten Wajo
Ségel resmi Kabupatén Wajo
Ségel
Motto: 
Maradeka Towadjoe Ade'na Napopuang
Locator Wajo Regency.svg
NagaraIndonesia
PropinsiSulawesi Kidul
CapitalSengkang
Lega
 • Total2.056,20 km2 (79,390 sq mi)
Pangeusi
 (2010)
 • Total384.694
 • Kapadetan1,9/km2 (4,8/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)

Kabupaten Wajo (Bugis: ᨀᨅᨘᨄᨈᨛ ᨓᨍᨚ ) mangrupikeun salah sahiji Daérah Tingkat II di propinsi Sulawesi Kidul, Indonesia. Ibukota Kabupatén perenahna di Sengkang.[1] Kabupaten gaduh luas 2,056.19 km² sareng gaduh penduduk sakitar 400,000.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Government of Indonesia (4 July 1959), Establishment of the Second-level Administrative Regions of Sulawesi (PDF) (in Indonesian ed.), Indonesia Ministry of Law and Justice, UU No. 29/1959, diakses tanggal 2009-01-05 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Flag of Indonesia.svg