Basa Bugis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Bugis
Basa Bugis
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sumatra, Jawa jeung Bali, Kalimantan, Sulawesi, Nusa Tenggara Kulon
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Bugis
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Bugis nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 11 propinsi nyaéta propinsi Riau, Jambi, Lampung, DKI Jakarta, Kalimantan Kidul, Kalimantan Wétan, Kalimantan Kalér, Sulawesi Tengah, Sulawesi Kidul, Nusa Tenggara Kulon, nu sumebar di 33 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png