Rungkun basa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rungkun basa nyaéta sakumpulan basa-basa nu mibanda panaratas nu sarua nyaéta basa purba ti éta rungkun.