Kabupatén Lamongan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Lamongan
Lambang Kabupaten Lamongan.png

Lambang Kabupatén Lamongan
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten lamongan.png

Peta lokasi Kabupatén Lamongan
Motto Memayu Raharjaning Praja
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Lamongan
Lega Wilayah 1.812,80
Kordinat 6'51'54"-7'23'06" LS 112'33'45"-112'33'45" BT
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
1.365.402
753,2 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
27
476/12
Dasar hukum
Tanggal
Bupati H. Fadeli, SH
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0322
DAU Rp. 958.344.988.000.- (2013)

Ramatloka: www.lamongankab.go.id

Kabupatén Lamongan, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Lamongan.

Flag of Indonesia.svg