Port Numbay

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
(dipindahkeun ti Kota Jayapura)
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kota Jayapura nyaéta ibukota propinsi Papua, Indonésia. Dayeuh ieu mangrupa ibukota propinsi anu perenahna pang wétan di Indonésia. Dayeuh anu éndah ieu perenahna di Teluk Jayapura. Saméméhna dayeuh ieu kungsi ngaranna Hollandia, tuluy Soekarnopura. Dayeuh ieu ngabogaan lega wewengkon 9,4 km2 sarta pendudukna saloba 172.723 jiwa (2000). Dayeuh Jayapura ogé kungsi ngaranna Port Numbay.

Flag of Indonesia.svg