Kabupatén Sumenep

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kabupatén Sumenep
Lambang Kabupaten Sumenep.png

Lambang Kabupatén Sumenep
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten sumenep.png

Peta lokasi Kabupatén Sumenep
Motto Bumi Sumekar
Propinsi Jawa Wétan
Ibukota Kota Sumenep
Lega Wilayah 2,093.457.573 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
1,041,915 jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 


Dasar hukum
Tanggal
Bupati Drs. KH. A. Busyro Karim, M.Si
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0328
DAU

Ramatloka: www.sumenep.go.id

Kabupatén Sumenep, nyaéta salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Wétan. Ibukotana nyaéta Kota Sumenep.

Flag of Indonesia.svg