Wonosari, Gunungkidul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Kacamatan Wonosari
120px

Peta lokasi Kacamatan Wonosari
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupatén Gunung Kidul
Camat Drs Iswandoyo,MM
Lega 7.551 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 1042 jiwa/km²
Kalurahan/désa 14

Wonosari nyaéta salah sahiji kacamatan tur sakaligus jadi ibu kota Kabupatén Gunung Kidul, Propinsi Daérah Istiméwa Yogyakarta, Indonésia.

Wates wilayah[édit | édit sumber]

Wates wilayah Kacamatan Wonosari nyaéta:

Désa jeung Kalurahan[édit | édit sumber]

Kacamatan Wonosari ngawengku 14 désa jeung kalurahan di antarana nyaéta:

Rujukan[édit | édit sumber]

Citakan:Wonosari, Gunung Kidul Citakan:Kabupatén Gunung Kidul

Nuvola filesystems folder home.png