Wonosari, Gunungkidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Wonosari
Locator Kecamatan Wanasari ing Gunung Kidul.png
Peta lokasi Kacamatan Wonosari
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDaérah Istiméwa Yogyakarta
KabupaténGunungkidul
Lega7.551 Kilométer pasagi
Pangeusi79.950 jiwa
Kapadetan1042 jiwa/km²
Kode Kemendagri34.03.01
Désa/kalurahan14

Wonosari nyaéta salah sahiji kacamatan tur sakaligus jadi ibu kota Kabupatén Gunung Kidul, Propinsi Daérah Istiméwa Yogyakarta, Indonésia.

Wates wilayah[édit | édit sumber]

Wates wilayah Kacamatan Wonosari nyaéta:

Désa jeung Kalurahan[édit | édit sumber]

Kacamatan Wonosari ngawengku 14 désa jeung kalurahan di antarana nyaéta:

Rujukan[édit | édit sumber]

Citakan:Wonosari, Gunung Kidul