Kabupatén Barru

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Barru

Kabupatén Barru
Ségel resmi Kabupatén Barru
Ségel
Motto: 
HIBRIDAH (HIjau Bersih asRI dan inDAH)
KabupaténIndonesia
PropinsiSulawesi Kulon
Puseur dayeuhBarru
Pamaréntahan
Lega
 • Total1.174,71 km2 (45,356 sq mi)
Pangeusi
 (2010[1])
 • Total165.900
 • Kapadetan1,4/km2 (3,7/sq mi)
Zona wanciUTC+8 (WITA)
Ramatlokahttp://barrukab.go.id

Kabupaten Barru (Bugis: ᨀᨅᨘᨄᨈᨛ ᨅᨑᨘ) nyaéta hiji Daérah Tingkat II di propinsi Sulawesi Selatan, Indonesia. Ibukotana nyaéta di Kota Barru. Sateuacan paméran, kabupaten éta ngagaduhan wilayah 1.174,72 km² sareng gaduh populasi 159.235 jiwa (2006).

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Perpres No. 10 Tahun 2013". 2013-02-04. Diakses tanggal 2013-02-15. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nulis.jpg