Kota Sérang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kota Sérang

Lambang Kota Sérang
{{{foto}}}

{{{caption}}}

Peta lokasi Kota Sérang
Motto
Propinsi Banten
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah 266,74 km²
Kordinat -
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
501.562 jiwa
1.880 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
6
46/20
Dasar hukum UU No. 32/2007
Tanggal 2 November 2007
Walikota Asmudji H.W.
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0254
DAU Rp. -

Ramatloka: -

Kota Sérang nyaéta salah sahiji kota di Propinsi Banten, Indonésia.


 

Kota Sérang, Banten

Kacamatan: Cipocok Jaya | Curug | Kasemen | Sérang | Taktakan | Walantaka