Kulon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Pikeun kagunaan séjén tina Kulon, tempo Kulon (disambiguasi).

Kulon nyaéta hiji kecap banda, kecap sipat, atawa kecap katerangan nu nunjukkeun arah atawa géografi.


Gnome-globe.svg