Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pikeun kagunaan séjén tina Kulon, tempo Kulon (disambiguasi).

Kulon nyaéta hiji kecap banda, kecap sipat, atawa kecap katerangan nu nunjukkeun arah atawa géografi.


Gnome-globe.svg