Wétan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Wétan nyaéta hiji kecap banda, kecap sipat, atawa kecap katerangan nu nunjukkeun arah atawa géografi.


Gnome-globe.svg