Wétan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Wétan nyaéta hiji kecap banda, kecap sipat, atawa kecap katerangan nu nunjukkeun arah atawa géografi.


Gnome-globe.svg