Sawah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Sawah di Viétnam
Wuluku di tengah sawah di Sleman, Yogya

Sawah nyaéta daérah nu digunakeun keur melak paré atawa jagong.[rujukan?] Pikeun nyaiannana dipaké sistim irigasi, misalna ku nerapkeun wangun sawah nu manghambal-hambal.[rujukan?]

Sawah mangrupa usaha tatanén nu sacara fisik pabeungeutan lemahna rata, diwatesan ku galengan, bisa dipelakan paré jeung palawija atawa pepelakan pangan lianna.[rujukan?]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg