Kabupatén Karangasem

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Karangasem
Lambang Kabupaten Karangasem.png

Lambang Kabupatén Karangasem
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator Karangasem Regency.png

Peta lokasi Kabupatén Karangasem
Motto
Propinsi Bali
Ibukota Negara
Lega Wilayah 839,54 km2
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
430.251 jiwa (2008)
512,48 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
8
78
Dasar hukum
Tanggal
Bupati I Wayan Geredeg, SH
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0363
DAU Rp. 563.981.785.000.- (2013)

Ramatloka: www.karangasemkab.go.id

Kabupatén Karangasem, nyaéta salahiji kabupatén di Propinsi Bali. Ibu kotana nyaéta Amlapura.

Babagian administratif[édit | édit sumber]

  • Kacamatan Kubu
  • Kacamatan Rendang
  • Kacamatan Abang
  • Kacamatan Sidemen
  • Kacamatan Selat
  • Kacamatan Bebandem
  • Kacamatan Karangasem
  • Kacamatan Manggis


Flag of Indonesia.svg