Majalengka, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Majalengka

Peta lokasi Kacamatan Majalengka
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Camat Ucu Sumarna
Lega 57 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 14


Majalengka nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Kacamatan Majalengka kabagi kana 14 désa/kalurahan nyaéta:

  1. Babakan Jawa
  2. Cibodas
  3. Cicurug
  4. Cijati
  5. Cikasarung
  6. Kawunggirang
  7. Kulur
  8. Majalengka Kulon
  9. Majalengka Wetan
  10. Munjul
  11. Sidamukti
  12. Sindangkasih
  13. Tarikolot
  14. Tonjong


 

Kacamatan Majalengka, Kabupatén Majalengka, Jawa Barat

Kalurahan: Babakan Jawa | Cicurug | Cijati | Cikasarung | Majalengka Kulon | Majalengka Wétan | Munjul | Sindangkasih | Tarikolot | Tonjong
Désa: Cibodas | Kawunggirang | Kulur | Sidamukti


Nuvola filesystems folder home.png