Cibodas, Majalengka, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibodas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanMajalengka

Cibodas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Majalengka, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.



 

Kacamatan Majalengka, Kabupatén Majalengka, Jawa Barat

Kalurahan: Babakan Jawa | Cicurug | Cijati | Cikasarung | Majalengka Kulon | Majalengka Wétan | Munjul | Sindangkasih | Tarikolot | Tonjong
Désa: Cibodas | Kawunggirang | Kulur | Sidamukti


Gnome-home.svg