Kabupatén Bantaeng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Bantaeng

Kabupatén Bantaeng
ᨀᨅᨘᨄᨈᨙ ᨅᨈᨕᨙᨂ
Ségel resmi Kabupatén Bantaeng
Ségel
Locator Bantaeng Regency.svg
KabupaténIndonesia
PropinsiSulawesi Kidul
Puseur dayeuhBantaeng
Pamaréntahan
 • BupatiDR.H.Ilham Azikin,M.Si[1]
Lega
 • Total395,83 km2 (15,283 sq mi)
Pangeusi
 (2010)
 • Total176.984
 • Kapadetan4,5/km2 (12/sq mi)
Zona wanciUTC+8 (WITA)
Ramatlokahttp://www.bantaeng.go.id

Kabupaten Bantaeng (Makassar: Citakan:Script/Lontara) nyaéta hiji kabupatén di Propinsi Sulawesi Kidul, Indonésia. Ibukotana nyaéta Bantaeng.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Sindonews Makassar;Sah Ilham Azikin Bupati Bantaeng Selanjutnya". 2018-08-12. Diakses tanggal 2018-10-05. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nulis.jpg