Kabupatén Maros

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Maros

Kabupaten Maros
Ségel resmi Kabupatén Maros
Ségel
KabupatenIndonesia
ProvinceSulawesi Kidul
Puseur dayeuhMaros
Lega
 • Total1.538,44 km2 (59,400 sq mi)
Pangeusi
 (2018)[1]
 • Total349.822
 • Kapadetan2,3/km2 (5,9/sq mi)
Zona wanciUTC+8 (WITA)

Kabupaten Maros (Bugis: Citakan:Script/Lontara, Makassar: 𑻠𑻤𑻴𑻣𑻦𑻵𑻥𑻭𑻶, Inggris: Maros Regency) nyaéta hiji kabupatén di Propinsi Sulawesi Kidul, Indonésia. Sateuacan paméran, kabupaten éta ngagaduhan wilayah 1.619,12 km² sareng gaduh populasi 349.822 jiwa kalawan kapadetan populasi 216,06 pangeusi / km² di 2018.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Badan Pusat Statistik, Jakarta, 2019.
  2. maroskab.bps.go.id (2019-08-16). "Kabupaten Maros Dalam Angka 2019". maroskab.bps.go.id (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2019-08-23. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nulis.jpg