Kota Jakarta Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Kota Jakarta Utara)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jakarta Kalér
Lambang Kota Administrasi Jakarta Utara.png

Lambang Jakarta Kalér
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Jakarta utara.png

Peta lokasi Jakarta Kalér
Motto
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota Koja
Lega Wilayah 137 km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
1.181.096 (2006)
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
6

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Sigit Wijatmoko
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 021
DAU Rp. -

Ramatloka: http://utara.jakarta.go.id/

Jakarta Kalér (Aksara Sunda Baku: ᮏᮊᮁᮒ ᮅᮒᮛ) nyaéta salah sahiji kota di Jakarta beulah kalér. Di beulah kaléreun Jakarta Kalér wawatesan jeung Laut Jawa, di beulah wétan jeung Bekasi, di beulah kidul jeung Jakarta Barat, Jakarta Pusat sarta Jakarta Timur. Di beulah kuloneunnana Jakarta Kalér wawatesan jeung Tangerang.

Di Jakarta Kalér aya Palabuan Tanjung Priok, Palabuan Sunda Kelapa jeung Balaikota lawas kota Batavia nu kiwari disebut Musieum Kota Jakarta.

Lega wilayah Jakarta Kalér aya 137 km pasagi, nu dicicingan ku jumlah pangeusi 1.181.096 jiwa (lalaki 604.778, awéwé 576.218), per 08/2006

Daptar Kacamatan di Jakarta Kalér[édit | édit sumber]

Daptar kacamatan di Jakarta Kalér:

Tempo oge[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]