Batavia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Batavia nyaéta ngaran anu dibikeun ku urang Walanda dina koloni dagang anu ayeuna tumuwuh jadi Jakarta.


Nulis.jpg