Kota Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Jakarta Barat)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jakarta Kulon
Gambar:Lambang Kota Jakarta Kulon.jpg

Lambang Jakarta Kulon
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Gambar:Locator Kota Jakarta Kulon.png

Peta lokasi Jakarta Kulon
Motto
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah - km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
-
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
8

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Fadjar Panjaitan
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 021
DAU Rp. -

Ramatloka: http://barat.jakarta.go.id/

Jakarta Kulon nyaéta salah sahiji kota di béh kulon Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di kaléreun Jakarta Kulon wawatesan jeung Jakarta Utara, di wétaneunnana jeung Jakarta Pusat, di kiduleunnana jeung Jakarta Selatan sarta di kuloneunnana jeung Tangerang.

Kacamatan di Jakarta Kulon[édit | édit sumber]

Tempo ogé[édit | édit sumber]