Grogol Petamburan, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Grogol Petamburan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
Lega9,99 Kilométer pasagi
Pangeusi240.016 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.73.02
Désa/kalurahan-

Grogol Petamburan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.