Kembangan, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kembangan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
Lega24,16 Kilométer pasagi
Pangeusi323.367 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.73.08
Désa/kalurahan-

Kembangan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.